Comenzile  peste  300 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre  0 si 300 lei au cost transport 22 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Firmelor de curierat.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica “Total livrare”. In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda ca doresti ridicarea personala a coletului de la cel mai apropiat sediu de curierat de domiciliul tau.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzati livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.